Stajyer Doktor Ailesi RG KAR Hastanesinde tecavüz etti ve öldürüldü Ölüm Sertifikanızı Alıyor | Dünya

rotimi

Member
19 Mart 2025 22:56

Hareket, geçen yıl Ağustos ayında öldürülen Doktor ailesinin, kızlarının ölüm belgesini almadıkları belirtilerini takip ediyor.

Dünya: Batı Bengal Sağlık Sekreteri Narayan Swaroop Nigam, geçen yıl RG KAR Tıp Koleji'nde ve hastanede öldürülen ve kızının ölüm sertifikasını teslim eden Çarşamba günü stajyer doktorun ebeveynleriyle tanıştı.

Doktorlar ve Abhaya Manchha'nın ortak platformlarının üyeleri College Street'ten sessiz bir protesto mitinginin 9 Şubat'ta Kolkata'daki doğum günlerinde RG KAR -APPER (Hindustan Times) için adalet çağrısı yapacak)

Hareket, stajyer ailesinin Dieder sertifikalarının kendileri için korunmadığı şikayetlerini takip ediyor.

“Sütundan kızımızın ölüm sertifikasına yönlendirildik.

31 yaşındaki eğitim doktoru, 9 Ağustos 2024 sabahın erken saatlerinde, Dünya Polisi'nden bir vatandaş yardımcısı tarafından hastanenin hastane seminer odasında tecavüze uğradı ve öldürüldü.

Bu yılın 20 Ocak ayında, Ek Bölge ve Oturumlar Hakimi Anirban, hayatının geri kalanında hayatının geri kalanında sivil gönüllü Sanjay Roy'u kınadı.

Doktorun ailesi daha önce ölüm sertifikasını yayınlamadığı için bürokrasiyi eleştirmişti. “Yetkililerin ölüm sertifikasını teslim etmeyi bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyoruz.

Gecikmeden sonra sağlık sekreteri bir yorumu reddetti.

Ebeveynlerin ebeveynleri daha önce dava hakkında ayrıntılı bir soruşturmaya başvurmak için Yüksek Mahkemeyi taşıdı, ancak 17 Mart'ta Yüksek Mahkeme aileden Kalkutta Yüksek Mahkemesi'ne dönmesini istedi.

Atalan

Global Mod
Global Mod

Hareket, geçen yıl Ağustos ayında öldürülen Doktor ailesinin, kızlarının ölüm belgesini almadıkları belirtilerini takip ediyor
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Tolga

New member

Hareket, geçen yıl Ağustos ayında öldürülen Doktor ailesinin, kızlarının ölüm belgesini almadıkları belirtilerini takip ediyor
Merhaba gençler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @rotimi

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Atalan' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay
Aslında seni anlıyorum @Atalan ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Nazlim

Administrator
Admin
Global Mod

Merhaba üretim tutkunları

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Atalan' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Atalan, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Sude

New member

Merhaba fikirleri olanlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @rotimi

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Tolga' Alıntı:
Merhaba gençler Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @rotimi Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Aslında seni anlıyorum @Atalan ama bunu her durumda geçerli görmek beni
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Tolga

Emirhan

New member

Selam gündemi takip edenlere

@rotimi, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Atalan' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Atalan

Koray

New member

Selam dostlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @rotimi

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Emirhan' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere @rotimi, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Emirhan, onu vurgulaman yerinde

Berk

Global Mod
Global Mod

Selam biraz göz atanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Koray' Alıntı:
Selam dostlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @rotimi Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Emirhan, onu
Genel çerçevede haklısın @Koray, detaylar değişebilir

İpek

Global Mod
Global Mod

Selam sevgili forum

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Sude' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @rotimi Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Tolga
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış