Holi Günü'nde birlikte çöktükten sonra Bengal Birbhum'da İnternet | Dünya

rotimi

Member
Dünya: Polis, Batı Bengalen'deki Birbhum bölgesinin bazı bölgelerinde, internet ve sesin internet telefonunun (VoIP) (VoIP) Holi Günü'ndeki iki topluluk arasındaki çöküşten sonra 17 Mart'a kadar askıya alındığını söyledi.

İnternet ve VoIP, 14-18 Mart tarihleri arasında Hatora, Mathpalsa, Harisara, Dariyapur ve Fulur da dahil olmak üzere Saithia Town ve diğer beş köy panchayat'ta askıya alındı. (Temsilci Görüntü)

“Cuma günü Saintia Town'daki iki grup arasında bir çarpışma oldu. 21 kişiyi tutukladık. Durum şimdi kontrol altında ”dedi.

İnternet ve VoIP, 14 Mart – 17 Mart tarihleri arasında Hatora, Mathpalsa, Harisara, Dariyapur ve Fulur'dan Saithia Town ve diğer beş köy panchayatına asıldı.

İçişleri Bakanı Cuma günü “Bazı bölgelerdeki en son etkinlikler göz önüne alındığında, internet yayınları ve VoIP'nin yasadışı faaliyetlerle ilgili söylentileri yaymak için kullanılabileceği bir emir yayınladı. . . Ve elde edilen bilgilerin incelenmesi, bu tür yasadışı faaliyetlerin muhtemelen yasadışı faaliyetler olmadan gerçekleştiğine inanmak için nedenler vermektedir. “

Sipariş, “Telekomünikasyon Cihazları veya Telekomünikasyon Cihazları Sınıfı veya Telekomünikasyon Hizmeti veya Telekomünikasyon Kanununun aktarılması veya aktarılan veya aktarılan veya alınan telekomünikasyon ağı, 2023, temporary ve geçici olarak aktarılan veya aktarılan veya elde edilen belirli bir konuyla ilgili olarak“ veya kişisel sınıflardan veya kişisel sınıflardan tüm verilerle ilgili mesajlar, 2023, geçici ve geçici oldu. Birbhum polis bölgesi altında Saithia Town, Hatora GP, Mathpalsa GP, Harisara GP, Dariyapur GP ve Fulur GP'deki her suçtan. “

Bu, Trinamool Kongresi tarafından Batı Bengal'deki hükümete olan bağlılıklarını artıran Bharatiya Janata Partisi (BJP) liderleriyle siyasi bir diziyi tetikledi ve devlette yasa ve emirlerin kötüleştiğini iddia etti.

“İnternet hizmetlerindeki bu kısıtlama, sadece eyaletteki yasal ve düzen durumunun bozulmasının kanıtı değil, aynı zamanda yönetimin durumu kontrol edememesinin de kabulüdür. Sadece Birbhum değil, Scharmützel Tamluk, Nandakumar ve Batı Bengal'deki diğer çeşitli yerlerde gerçekleşti. Batı Bengal Hükümeti, yüzünü kurtarmak için belediye alevlenmesinin olaylarını gizlemek için elinden geleni yapıyor, ”diye yazdı BJP yasa koyucusu ve Cumartesi günü X'e karşı muhalefet başkanı Suvendu Adhikari.

Ayrıca Birlik İçişleri Bakanı ve Batı Bengal Gouveern'in ofisi, eyalette yasa ve düzenin bozulması iddiasıyla ilgili bir rapora başvurmaya çağırdı.

“Birliğin İçişleri Bakanlığı kısa süre önce Batı Bengal'deki 32 BJP liderinin merkezi güvenlik korumasını geri çekti. Bu, yüksek düzeyde güvenlik özelliklerini gösterir ve eyaletteki güvenlik konusunda endişe yoktur. İnternetin geçici olarak askıya alınması gereken Manipur, Uttar Pradesh ve Rajasthan gibi BJP dağıtılmış durum vakaları da vardı ”dedi.

Atalan

Global Mod
Global Mod
Dünya: Polis, Batı Bengalen'deki Birbhum bölgesinin bazı bölgelerinde, internet ve sesin internet telefonunun (VoIP) (VoIP) Holi Günü'ndeki iki topluluk
Herkese iyi akşamlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @rotimi

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• hurriyet.com.tr : Hindistan'da Holi Festivali sırasında yaşanan izdiham ve kazalar nedeniyle onlarca insan hayatını kaybetti. Bihar eyaletinde iki gün boyunca meydana gelen kazalar ve şiddet olaylarında 3'ü çocuk 41 kişi hayatını kaybetti, 38 kişi yaralandı

Nazlim

Administrator
Admin
Global Mod
Dünya: Polis, Batı Bengalen'deki Birbhum bölgesinin bazı bölgelerinde, internet ve sesin internet telefonunun (VoIP) (VoIP) Holi Günü'ndeki iki topluluk
Merhaba gençler

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için ilgili yerel haber kaynaklarına başvurulması önerilir
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Atalan' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @rotimi Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir hurriyet.com.tr : Hindistan'da Holi Festivali
Bu yoruma tamamen katıldım @Atalan, özellikle son bölümü

Emirhan

New member
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

• cumhuriyet.com.tr : Holi, popüler bir antik Hindu bahar festivalidir. Festival, baharın gelişini, kışın sonunu ve sevgiyi kutlar. İnsanlar, arkadaşlarına ve ailelerine parlak renklerde boyalar sürüyor, dualar ediyor ve şenlik ateşi yakıyor
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Atalan' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @rotimi Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir hurriyet.com.tr : Hindistan'da Holi Festivali
Katılmak zorundayım diyemem @Atalan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Berk

Global Mod
Global Mod
Selam uğrayanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @rotimi

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu karar, güvenlik önlemleri ve düzenin sağlanması amacıyla alınmıştır
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Nazlim' Alıntı:
Merhaba gençler Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için ilgili yerel haber kaynaklarına
Haksız değilsin @Nazlim ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

İpek

Global Mod
Global Mod
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

• 2025 yılı Mart ayında, Holi kutlamaları sırasında Batı Bengal'in Birbhum bölgesinde iki grup arasında yaşanan çatışmalar nedeniyle internet hizmetleri 17 Mart'a kadar askıya alınmıştır
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Berk' Alıntı:
Selam uğrayanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @rotimi Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu karar, güvenlik önlemleri ve düzenin sağlanması
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Berk, genel gidişat bu yönde gibi

Tolga

New member
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @rotimi

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Atalan' Alıntı:
Genel çerçevede haklısın @Atalan, detaylar değişebilir

Koray

New member
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @rotimi

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Atalan' Alıntı:
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Sude

New member
Selam millet

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @rotimi

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @rotimi

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Tolga' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @rotimi Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Genel çerçevede haklısın @Atalan, detaylar değişebilir
Katılmak zorundayım diyemem @Tolga, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti