Dünya Hava ve AQI Bugün: 21.97 ° C'de sıcak başlangıç, 24 Mart 2025 için hava tahminini kontrol edin | Dünya

rotimi

Member
24 Mart 2025 07:01

24 Mart 2025 tarihinde hava tahmini ve Dünya için hava kalitesi güncellemelerini kontrol edin.

Bugün Dünya'daki sıcaklık, 24 Mart 2025'te 29.81 ° C'dir. Günün tahmini, minimum ve maksimum sıcaklık 21.97 ° C veya 34.78 ° C'yi göstermektedir. Bağıl nem% 41 ve rüzgar hızı 41 km/s'dir. Güneş 5: 36'da yükseldi ve 5: 48'de ayarlandı.

24 Mart 2025'te Kolkata Wetter güncellemesi

Yarın, 25 Mart 2025 Salı günü, Dünya minimal ve maksimum sıcaklık 22.96 ° C veya 36.68 ° C yaşayacak Yarın hava nemi%26 olacak.

Bugünün tahmini cennete açık olmayı vaat ediyor. Lütfen gününüzü sıcaklığa ve tahmini hava koşullarına göre planlayın. Güneşin tadını çıkarın ve havayı emerken güneş kremi ve güneş gözlüklerinizi unutmayın.

Dünya'daki AQI bugün 363.0 ve Çok fakir Kategori. Herkes dikkatli olmalı. Astım gibi solunum hastalıkları olan çocuklar ve insanlar iç mekanda kalmalı ve diğerleri de açık hava faaliyetlerini kısıtlamalıdır. Maske ve hava saflaştırma cihazlarının kullanımı önerilir. AQI'nın farkındaysanız, genel kuyu ile ilgili iyi kararlar alabilirsiniz ve aynı zamanda günün faaliyetlerini planlayabilirsiniz.

Önümüzdeki 7 gün boyunca Dünya'da hava ve AQI tahminleri:

TarihSıcaklık (° C)Cennet
25 Mart 202529.81Gökyüzü açık
26 Mart 202534.00Gökyüzü açık
27 Mart 202536.36Gökyüzü açık
28 Mart 202540.07Gökyüzü açık
29 Mart 202540.96Gökyüzü açık
30 Mart 202540.51Gökyüzü açık
31 Mart 202539.37Gökyüzü açık

24 Mart 2025'te diğer şehirlerde hava durumu

Hava koşulları hakkında kapsamlı ayrıntılara erişmek için lütfen buraya tıklayın.

Bu, Hindustan Times'ın çalışanları tarafından oluşturulan ve düzenlenmemiş bir AI hikayesidir.

Sude

New member

24 Mart 2025 tarihinde hava tahmini ve Dünya için hava kalitesi güncellemelerini kontrol edin

Bugün Dünya'daki sıcaklık, 24 Mart
Merhaba araştırmacılar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @rotimi

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Nazlim

Administrator
Admin
Global Mod

24 Mart 2025 tarihinde hava tahmini ve Dünya için hava kalitesi güncellemelerini kontrol edin

Selam herkese iyi paylaşımlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @rotimi

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Sude' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @rotimi Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Sude, kıyaslamak ilginç

Atalan

Global Mod
Global Mod

Herkese iyi sabahlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @rotimi

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Sude' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @rotimi Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Sude, güzel yaklaşmışsın

Berk

Global Mod
Global Mod

Merhaba akıl verenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @rotimi

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Atalan' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @rotimi Biraz genişletmek istedim, umarım
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Atalan

İpek

Global Mod
Global Mod

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @rotimi

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Berk' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @rotimi Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Berk, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Koray

New member

Selam herkese

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @rotimi

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Nazlim' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @rotimi Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Sude
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Nazlim, belki daha sade anlatılabilirdi

Tolga

New member

Selam güzel insanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @rotimi

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Atalan' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @rotimi Biraz genişletmek istedim, umarım
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Atalan, çoğu kişi bunu atlıyor

Emirhan

New member

Selam kankalar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @rotimi

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Kişisel kanaat gibi düşün, bence mevzu böyle

Koray' Alıntı:
Selam herkese İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @rotimi Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bu yorumu biraz zorlama buldum
Haksız değilsin @Koray ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Tolga' Alıntı:
Selam güzel insanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @rotimi Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı
Düşüncene saygı duyuyorum @Tolga fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

İpek' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @rotimi Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Geçerken ekledim
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @İpek, özellikle pratik tarafı çok farklı