5 C. Kişisel, bir baskında ev olması gereken 3 kişi | planladım | Dünya

rotimi

Member
Dünya: Bir Lady Constable dahil Merkezi Endüstriyel Güvenlik Kuvvetleri (CISF) 'nin beş çalışanı ve diğer üç kişi Çarşamba günü tutuklandı

Polis, bir kadının evinin 18 Mart'ta yağmalandığına dair bir şikayette bulunduğunu söyledi. (Temsilci imaj)

Tutuklanan CISF personeli, bir müfettiş, bir polis memurunun başkanı ve bir Lady Constable da dahil olmak üzere üç polis memurunu içerir. Fanakka'dan Müfettiş Murshidabad bölgesinde tutuklanırken, ana memur ve Durgapur'un bir polis memuru tutuklandı. Diğer ikisi Dünya'daki liman bölgesinden tutuklandı.

Çarşamba günü Bidhannagar Polisi Komiseri (havaalanı departmanı) Aishwariya Sagar, “Beş hizmet veren CISF çalışanı da dahil olmak üzere sekiz kişiyi tutukladık. Sanıklar mahkemede üretildi ve adli velayetine gönderildi. Çalışmalar yapıldı.” Dedi.

Polis, Dünya'nın kuzey kenarındaki Çin parkının bir sakini olan bir kadın Vinita Singh'in 18 Mart'ta evinin o gün sabahın erken saatlerinde yağmalandığına dair bir şikayette bulunduğunu söyledi. Çete üyeleri onları BT departmanı görevlileri olarak tanımladılar.

” £3 lakh nakit ve bazı mücevherler aileye nöbet listesi vermeden. Ayrıca, evde kurulan CCTV kameralarının dijital Haber kaydedicisini aldılar. Bu, daha sonra Baguihati polis karakolunda şikayette bulunan aile üyelerinin şüphesini yaptı ”dedi.

Polis, bölgeye monte edilen CCTV kameralarını kontrol etti ve pick-up minibüsünün sürücüsünü tutukladı. Sürücü, polis memurlarını suçla ilgili bir aracıya götürdü. Aracı polise CISF personelinin katılımından bahsetti.

“Vinita'nın babasının ölümünden sonra Vinita ile üvey annesi Arati Singh arasında mülk üzerinde bir anlaşmazlık vardı.

Polis, sanıkların 303 (2) (hırsızlık), 340 (2) (dövme belgesini kullanarak), 318 (dolandırıcılık) dahil olmak üzere Bharatiya Nyaya Sanhita'nın (BNS) çeşitli bölümleri altında tutuklandığını söyledi.

HT, CISF'e bir e -mail gönderdi ve yorumunu aradı. Bir cevap aldığımızda hikaye güncellenir.

İpek

Global Mod
Global Mod
Dünya: Bir Lady Constable dahil Merkezi Endüstriyel Güvenlik Kuvvetleri (CISF) 'nin beş çalışanı ve diğer üç kişi Çarşamba günü tutuklandı

Polis, bir
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @rotimi

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Emirhan

New member

Polis, bir
Merhaba koca ekip

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @rotimi

@rotimi, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

İpek' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @rotimi Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama
Bunun tamamını onaylayamıyorum @İpek, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Nazlim

Administrator
Admin
Global Mod

Polis, bir
Merhaba dostlarım

@rotimi gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @rotimi

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

İpek' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @rotimi Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @İpek

Tolga

New member

Polis, bir
Merhaba akıl verenlere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @rotimi

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Emirhan' Alıntı:
Merhaba koca ekip Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @rotimi @rotimi, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Komik gelebilir ama gerçekten
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Emirhan

Atalan

Global Mod
Global Mod

Polis, bir
Selam yeni başlayanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @rotimi

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

İpek' Alıntı:
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @İpek, çünkü değişken çok fazla

Sude

New member

Polis, bir
Selam aramıza yeni katılanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Yargıç koltuğuna oturmadan şöyle diyebilirim

Tolga' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @rotimi Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Burada biraz abartı
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Tolga

Atalan' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @rotimi Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Atalan, belki daha sade anlatılabilirdi

Nazlim' Alıntı:
Merhaba dostlarım @rotimi gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış