2 Nisan'da Dreignigen Toplantısı Merkezi Gorkha Editions | Dünya

rotimi

Member
27 Mart 2025, 19.35

Birliğin içişleri içi Nityand Rai dışişleri bakanı Delhi'deki toplantıya rehberlik edecek. Son toplantı Ekim 2021'de gerçekleşti.

Kalkınma görevlilerine göre, merkezin üç yıldan fazla bir süre sonra Gorkhas ile ilgili soruları tartışmak üzere 2 Nisan'da üç bölümlü bir toplantı yapması bekleniyor.

Delhi İçişleri Bakanlığı. (Filetoto)

Birliğin içişleri içi Nityand Rai dışişleri bakanı Delhi'deki toplantıya rehberlik edecek. Son toplantı Ekim 2021'de gerçekleşti.

BJP ve ittifak ortakları kararı memnuniyetle karşılarken, toplantının gündeminde ve katılımcıların diğer netliği istemektedir.

“2 Nisan'daki toplantı üç üye toplantısı olacak ve Merkez davet mektubunu zaten Batı Bengal hükümetinin baş sekreterine gönderdi. Darjeeling, Terai ve Dooars ve Gorkha hissesinin seçilmiş temsilcileri de toplantıda yer alacak”

Toplantı, muhalefetin Gorkha sorunları aracılığıyla BJP tarafından yönetilen merkezi hükümetin kayıtsızlığına yönelik saldırısının ortasında gerçekleşiyor, ancak parti 2009 yılından bu yana Darjeeling koltuğundan parlamento seçimlerini kazandı.

Darjeeling'de BJP, Gorkhas'ın uzun süredir bekleyen gereksinimlerini araştırma, konuları için kalıcı siyasi çözümler bulma ve 11 coşkulu kabile şefinin statüsünü 11 coşkulu Gorkha topluluğuna bırakma vaadiyle iktidardaydı.

Lok Sabha'nın son seçimlerinde BJP'yi destekleyen Gorkha Ulusal Kurtuluş Cephesi (GNLF), Gorkha Janmukti Morcha (GJM) ve BJP'yi destekleyen Devrimci Marksistlerin Komünist Partisi, önümüzdeki ay toplantıyı gerçekleştirme kararını memnuniyetle karşıladı.

Gorkhaland bölgesel yönetiminde Darjeeling Hills'teki en büyük parti olan Bharatiya Gorkha Prajatantrik Morcha (BGPM) sözcüsü SP Sharma şunları söyledi: “Birlik bakanı ile toplantı mektubunda, Birlik Bakanı ile toplantı mektubunda, Birlik Bakanı ile toplantı mektubunda, birlik bakanında toplantıda toplantıya girmediği bir açıklık yok.

Haberler / Şehirler / Dünya / 2 Nisan'da Dreignigen toplantısına Gorkha baskılarına merkez

Daha az görmek

Sude

New member
27 Mart 2025, 19.35

Birliğin içişleri içi Nityand Rai dışişleri bakanı Delhi'deki toplantıya rehberlik edecek. Son toplantı Ekim 2021'de gerçekleşti
Merhaba tecrübeli dostlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @rotimi

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu özel gün, aynı zamanda otizmli bireylerin toplumda kabul, katılım ve desteklenmesini teşvik etmek amacıyla da değerlendirilir
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Atalan

Global Mod
Global Mod
27 Mart 2025, 19.35

Birliğin içişleri içi Nityand Rai dışişleri bakanı Delhi'deki toplantıya rehberlik edecek. Son toplantı Ekim 2021'de gerçekleşti
Selam sevgili forum

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @rotimi

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde şu etkinliklerle kutlama yapılabilir
Sude' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @rotimi Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu özel gün, aynı zamanda
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Sude, ama faydalı olmuş

Tolga

New member
27 Mart 2025, 19.35

Herkese merhaba

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @rotimi

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2 Nisan'da Dreignigen Toplantısı Merkezi Gorkha Editions | Dünya hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü olarak kutlanır. Bu özel gün, Birleşmiş Milletler tarafından her yıl 2 Nisan'da, dünya genelindeki otistik spektrum bozukluğuna sahip insanlarla ilgili farkındalık oluşturmak ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla ilan edilmiştir
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Atalan' Alıntı:
Selam sevgili forum Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @rotimi Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde
Bu yoruma tamamen katıldım @Atalan, özellikle son bölümü

Nazlim

Administrator
Admin
Global Mod
27 Mart 2025, 19.35

Selam millet

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @rotimi

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Sude' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @rotimi Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu özel gün, aynı zamanda
Katılmak zorundayım diyemem @Sude, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Berk

Global Mod
Global Mod
27 Mart 2025, 19.35

Merhaba tartışma sevenlere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @rotimi

@rotimi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Tolga' Alıntı:
Herkese merhaba Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @rotimi Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2 Nisan'da Dreignigen Toplantısı Merkezi Gorkha Editions
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Tolga, o zaman daha ikna edici olurdu

Koray

New member
27 Mart 2025, 19.35

Selam sevgili insanlar

@rotimi gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Tolga' Alıntı:
Herkese merhaba Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @rotimi Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2 Nisan'da Dreignigen Toplantısı Merkezi Gorkha Editions
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Tolga, özellikle pratik tarafı çok farklı

İpek

Global Mod
Global Mod
27 Mart 2025, 19.35

Selam katılımcılar

@rotimi gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @rotimi

Berk' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @rotimi @rotimi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Berk, ama şimdilik kalsın

Emirhan

New member
27 Mart 2025, 19.35

Selam bilenlere

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @rotimi

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Koray' Alıntı:
Selam sevgili insanlar @rotimi gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Bana
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Koray

Berk' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @rotimi @rotimi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç
Bu bakış açını anlıyorum @Berk, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

İpek' Alıntı:
Selam katılımcılar @rotimi gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda
Burada sana %100 katılamam @İpek, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var