2 çiğ bombalar atıldı, eski MP Arjun Singhs Haus yakınında Bengalen Ateşli | Dünya

rotimi

Member
Dünya: Çarşamba günü Kuzey 24 Parganas'taki Jagaddal'daki Barrackpore'un eski milletvekili Arjun Singh'in yakınında iki kaba bomba atıldı.

Westbengalen-BJP lideri Arjun Singh, kuzey 24 Parganas bölgesinde (Getty Images) yaklaşık 50-60 kişinin evine saldırdığını iddia etti.

Westbengalen-BJP lideri Arjun Singh, kuzey 24 Parganas bölgesinde (Getty Images) yaklaşık 50-60 kişinin evine saldırdığını iddia etti.

Saddam Ansari olarak tanımlanan bir kişi olayda bacağında yaralandı ve Kuzey 24 Parganas'taki bir devlet hastanesine getirildi.

Singh, silah atışları duydukları Çarşamba akşamı ofisinde olduğunu söyledi. Singh Perşembe günü yaptığı açıklamada, “Dışarıda baktığımızda Megha geçişinde koşan insanları gördük. Oraya da gittik. Meghna geçişine ulaştığımızda birkaç atış daha ateşlendi. Polis de oradaydı.”

Singh, “Birkaç dakika sonra, ikametgahımın yakınındaki bir eve en az iki bomba atıldı. Biri patladığında, ikincisi yapmadı. Ancak, bu tür olaylar benim ikametgahın yakınında ilk kez gerçekleşmedi.” Dedi.

Barrackpore Polis Komiseri Ajay Thakur, durumun kontrol altında olduğunu söyledi. PTI'ye göre, “Katılımcılardan kurtulmayacak … suçluya karşı yasal adımlar atılacak” dedi.

Polis, Arjun Singh'in olayla bağlantılı olarak Perşembe sabahı Jagaddal polis karakoluna çağrıldığını, ancak reddettiğini söyledi.

Singh, yerel bir Trinamool Kongre Konseyi'nin oğlu Namit Singh'in saldırının arkasında olduğunu iddia etti.

Jagaddal'dan TMC MLA Somnath Shyam, gazetecilerin Arjun Singh'in kurban değil, şiddet veren kişi olduğunu söyledi. Shyam gazetecilere verdiği demeçte, “İki grup jüt fabrikası işçisi arasında bir kavga çıktı. Arjun Singh raketleriyle yeri aldı ve ateş etti. Biri yaralı. Arjun Singh saldırıyı yönetti.”

Olay, bölgedeki sürekli bir güç mücadelesinin bir parçası.

Singh, BJP'ye girmeden önce Kuzey 24 Parganas bölgesindeki Bhatpara'dan dört kez TMC yasa koyucusuydu ve 2019'da 2019'da TMC'nin oturan MP Dinesh Trivedi'den yerel Barrackpore Lok Sabha-Sitz.

İki ayrı vaka kaydedildi. Bir polis memuru, bazı insanlarla röportaj yapıldığını söyledi.

RAF personeli (Hızlı Eylem Gücü) de dahil olmak üzere büyük bir polis grubu, bölgede büyük bir polis grubu haline geldi.

İpek

Global Mod
Global Mod
Dünya: Çarşamba günü Kuzey 24 Parganas'taki Jagaddal'daki Barrackpore'un eski milletvekili Arjun Singh'in yakınında iki kaba bomba atıldı
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @rotimi

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @rotimi

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Emirhan

New member
Dünya: Çarşamba günü Kuzey 24 Parganas'taki Jagaddal'daki Barrackpore'un eski milletvekili Arjun Singh'in yakınında iki kaba bomba atıldı
@rotimi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

İpek' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @rotimi Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @rotimi Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @İpek

Tolga

New member
Merhaba paylaşanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @rotimi

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Emirhan' Alıntı:
@rotimi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır
Burada sana %100 katılamam @Emirhan, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Koray

New member
Merhaba merak edenlere

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @rotimi

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Tolga' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @rotimi Bir minik destek de benden gelsin istedim Burada sana %100 katılamam @Emirhan, çünkü bazı bilimsel
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Tolga, genel gidişat bu yönde gibi

Atalan

Global Mod
Global Mod
Merhaba gençler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @rotimi

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @rotimi

İpek' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @rotimi Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @rotimi Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Bu tartışmanın gündemde olması normal @İpek, konu sıcak

Sude

New member
Selam meraklılara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @rotimi

@rotimi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Emirhan' Alıntı:
@rotimi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır
Ben burada biraz daha karamsarım @Emirhan, ama geliştirilir

Nazlim

Administrator
Admin
Global Mod
Merhaba bilge insanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @rotimi

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

İpek' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @İpek, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Berk

Global Mod
Global Mod
Selam güzel topluluk

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @rotimi

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Buradaki genel enerji beni buna yönlendirdi

Sude' Alıntı:
Selam meraklılara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @rotimi @rotimi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Nazlim' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @rotimi Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Tam olarak aynı
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Nazlim, o zaman daha ikna edici olurdu

Atalan' Alıntı:
Merhaba gençler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @rotimi Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Atalan