TMC, Modi'nin onunla konuşmasından günler sonra BJP adayı Rekha Patra'ya saldırdı | Dünya

rotimi

Member
Perşembe günü Trinamool Kongresi (TMC), Başbakan Narendra Modi'nin onunla telefonda konuşup onu övmesinden iki gün sonra, Bharatiya Janata Partisi'nin (BJP) Batı Bengal'deki Basirhat'tan Lok Sabha adayı Rekha Patra'ya “ikiyüzlülük” nedeniyle saldırdı.


Rekha Patra, Batı Bengal'deki Basirhat'tan BJP adayı. (X)

Patra, TMC liderlerini Sandeshkhali'de zulüm ve toprak gaspı yapmakla suçlayan kadınlar arasında yer alıyor

Hindustan Times – Son dakika haberleri için en hızlı kaynağınız! Şimdi Oku.

TMC, X'teki bir gönderide “Olay sırasında yakalandı! @BJP4India'nın Basirhat milletvekili adayı Rekha Patra, ikiyüzlülüğün en üst oyununu oynuyor ve Smt. @MamataOfficial'ın planlarının avantajlarından yararlanırken Delhi'nin JOMIDARS'ıyla ittifak kuruyor” dedi.

Modi'den bir sonraki aramada Swasthya Sathi kartını sormasını istedi. Bir ailenin aldığı programa atıfta bulunarak, “Liderimiz Swasthya Sathi'nin fikrinin, başarısız Ayushman Bharat planını nasıl geride bıraktığını anlamanıza yardımcı olabilir” dedi. ₹Yılda 5 lakh sigorta kapsamı.

TMC, programın avantajlarından yararlanmak için gönderilen Patra'nın banka hesabı, doğum tarihi, Swasthya Sathi kart numarası vb. ayrıntıları yayınladı.

BJP, TMC'yi Patra'nın verilerini paylaştığı için eleştirdi ve sağlık sisteminin neredeyse yok olduğunu ekledi. “Mamata Banerjee'ye yazıklar olsun. TMC, #Sandeshkhali'nin protestocu kadınlarını karalamak için yeni bir dibe vurdu ve Basirhat'tan BJP adayı Rekha Patra'nın kişisel bilgileri de dahil olmak üzere gizli hükümet ayrıntılarını resmi olarak sızdırdı. Batı Bengal BJP eş lideri Amit Malviya, X'te yaptığı açıklamada, TMC'nin tüm olasılıkların suçunu üstlenmesi gerektiğini söyledi.

Malviya, Hindistan Seçim Komisyonu'nu kişilerin kişisel bilgilerinin Batı Bengal hükümetine açıklanmamasını sağlamaya çağırdı.

TMC başkanı Santanu Sen, Sukanta Majumdar ve Dilip Ghosh gibi BJP liderlerinin aile üyelerinin de hükümet kamplarında kuyrukta beklerken hükümet planlarından yararlandığını söyledi. “Mamata Banerjee, konu hükümet programları olduğunda BJP ile TMC arasında ayrım yapmıyor. Bu bir BJP oyunu. Utanıyorlar çünkü BJP liderlerinin ve ailelerinin bile Mamata Banerjee'nin planlarından yararlandığı kanıtlandı.” BJP yönetimi sırasında 815 milyon Hintlinin Aadhaar bilgilerinin sızdırıldığını söyledi.


Haberler / Şehirler / Dünya / TMC, Modi'nin onunla konuşmasından günler sonra BJP adayı Rekha Patra'ya saldırdı