Malda'dan TMC MLA, hayatını otoyolda denediğini iddia ediyor | Dünya

rotimi

Member
Dünya: Batı Bengal'in Malda bölgesindeki Manikchak'tan Trinamool Kongresi'nin yasa koyucusu Sabitri Mitra, Cumartesi akşamı bir otoyolda seyahat ettiği bir girişimin yapıldığını iddia etti.

TMC MLA Sabitri Mitra.

“Seçim bölgemden Malda kasabasındaki evime gittim. Bir araba bizi yakın mesafeden takip etti. Arabama iki kez çarptı. Şoförümden rotayı değiştirmesini ve Manikchak polis karakoluna gitmesini istedim. Polisten gözetim kamerasının görüntülerini kontrol etmesini istedim ”dedi. Mittra Pazar günü yerel medyaya.

“Bu arabada en az dört kişi vardı. Araç tozla kaplıydı ve birkaç ezik vardı. Aracımızı durdurursak bu adamların beni vurduğundan şüpheleniyorum. Beni öldürmek için bir komplo var, ama arkasında kimin olduğunu bulamıyorum. Düşmanım yok, ”dedi Mitra.

On yıldan fazla bir süre önce Kongre'de bulunan deneyimli lider, TMC'nin iktidara gelip sol kafayı düzleştirdiği 2011'den beri Manikchak'taki koltuğu temsil etti.

Mitra'nın iddiası, TMC'nin Malda Bölge Birimi başkan yardımcısı Dulal Sarkar'ın 2 Ocak'ta motosiklet-barutat saldırganları tarafından vurulduğundan beri bir sayı tetiklemişti. Sarkar'ın cinayetinin planlanması nedeniyle suçlu. Dedi polis £Kontratörler tarafından beşi tutuklanan sözleşme katiline 50 lakh ödendi.

İkinci bir saldırıda, Kaliachak'taki yerel bir TMC biriminin başkanı Bakul Sheikh ve kardeşi Esaruddin Sheikh yaralandı ve takipçilerinden biri 14 Ocak'ta öldürüldü. Yerel bir TMC çalışanı olan Zakir Sheikh ve takipçileri tutuklandı. Saldırının uygulanması için.

Polis, Mitra'nın şikayetinin kayıtlı olduğunu ve soruşturma devam ettiğini söyledi.

“Polis ekipleri Quesiton'daki araç için Mitra'nın tanımını arıyor. Gözetim kamera film materyali inceleniyor ”dedi bir polis memuru ve anonimlik istedi.

Malda'daki İngiliz Belediyesi TMC başkanı Krishhnendu Narayan Chowdhury şunları söyledi: “Polis kesinlikle çocuğa saldırmaya çalışan insanları bulacak.”

Chowdhury kampı değiştirmeden önce Kongre'deydi.

Malda Kuzey koltuğundan Bharatiya Janata Partisi Lok Sabha üyesi Khagen Murmu, Malda'daki TMC liderine yönelik iki saldırının iktidar partisindeki kavgaların başarısız olduğunu iddia etti.

Murmu, “Olaylar Malda'daki TMC'de ve hukuk ve düzenlemenin durumunu ortaya çıkarıyor.” Dedi.