Dünya Hava ve AQI Bugün: 24.79 ° C'de sıcak başlangıç, 19 Mart 2025 için hava tahminini kontrol edin | Dünya

rotimi

Member
19 Mart 2025 07:01

19 Mart 2025 tarihinde Hava Tahminini ve Kolkata için hava kalitesi güncellemelerini kontrol edin.

Bugün Dünya'daki sıcaklık, 19 Mart 2025'te 32.27 ° C'dir. Günün tahmini, 24.79 ° C veya 37.35 ° C minimal ve maksimum sıcaklık gösterir. Bağıl nem% 27 ve rüzgar hızı 27 km/s'dir. Güneş 5: 41'de yükseldi ve 5: 46'da ayarlandı.

19 Mart 2025'te Kolkata Wetter güncellemesi

Yarın, 20 Mart 2025 Perşembe günü, Dünya minimal ve maksimum sıcaklık 23.95 ° C veya 38.63 ° C yaşayacak Yarın hava nemi%23 olacak.

24.79 ° C ile 37.35 ° C arasındaki sıcaklıklarla sıcak bir güne hazırlanın ve açık hava etkinliklerini buna göre planlayın. Isıya duyarlıysanız, hava tahminine dikkat edin ve geçerli kıyafetler ve hakim hava için uygun aktiviteleri dikkate alın.

Dünya'daki AQI bugün 295.0 ve kol Kategori. Astım gibi solunum hastalıkları olan çocuklar ve insanlar iç mekanda kalmalı ve diğerleri de açık hava faaliyetlerini kısıtlamalıdır. AQI'nın farkındaysanız, genel kuyu ile ilgili iyi kararlar alabilirsiniz ve aynı zamanda günün faaliyetlerini planlayabilirsiniz.

Önümüzdeki 7 gün boyunca Dünya'da hava ve AQI tahminleri:

TarihSıcaklık (° C)Cennet
20 Mart 202532.27Gökyüzü açık
21 Mart 202535.43Gökyüzü açık
22 Mart 202535.74Hafif yağmur
23 Mart 202530.83Hafif yağmur
24 Mart 202533.66Ilımlı yağmur
25 Mart 202532.03Gökyüzü açık
26 Mart 202534.21Gökyüzü açık

19 Mart 2025'te diğer şehirlerde hava durumu

Hava koşulları hakkında kapsamlı ayrıntılara erişmek için lütfen buraya tıklayın.

Bu, Hindustan Times'ın çalışanları tarafından oluşturulan ve düzenlenmemiş bir AI hikayesidir.

Berk

Global Mod
Global Mod

19 Mart 2025 tarihinde Hava Tahminini ve Kolkata için hava kalitesi güncellemelerini kontrol edin

Bugün Dünya'daki sıcaklık, 19 Mart
Herkese iyi sabahlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Emirhan

New member

19 Mart 2025 tarihinde Hava Tahminini ve Kolkata için hava kalitesi güncellemelerini kontrol edin

Selam sevgili forum

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @rotimi

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Berk' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Berk, özellikle yeni çalışmalar

İpek

Global Mod
Global Mod

Selam millet

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Berk' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Berk

Sude

New member

Merhaba buradan geçen herkese

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @rotimi

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Berk' Alıntı:
Bu konuda daha açık konuşacağım @Berk, ben tamamen farklı düşünüyorum

Nazlim

Administrator
Admin
Global Mod

Selam gündemi takip edenlere

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

İpek' Alıntı:
Selam millet Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Biraz daha geniş
Tam olarak aynı fikirde değilim @İpek, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Tolga

New member

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Berk' Alıntı:
Belki haklısın @Berk, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Koray

New member

Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @rotimi

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Sude' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @rotimi Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Bu konuda daha açık konuşacağım @Berk, ben tamamen
Ben buna katılmıyorum @Sude, özellikle son nokta bana ters geldi

Atalan

Global Mod
Global Mod

Merhaba araştırmacılar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @rotimi

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Herkes kendi açısından haklıydı ama bende bıraktığı tat bu oldu

Tolga' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Belki haklısın @Berk, ama uygulamada işler öyle
Görüşüne saygı duyuyorum @Tolga, ama bence konu bundan daha derin

Koray' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @rotimi İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk
Bu bakış açını anlıyorum @Koray, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Nazlim' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Tam olarak aynı
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Nazlim, özellikle uygulama kısmında durum farklı